informatie en inspiratie. Terug

Disclaimer

geschreven door olivier

Disclaimer

Doel van de website

Blije Bijen verleent u hierbij toegang tot www.blijebijen.be en publiceert hier ter informatie en vermaak teksten, afbeeldingen en andere materialen voor particuliere, niet-commerciële doeleinden. De website heeft tot doel informatie te verstrekken omtrent het leven van honingbijen, solitaire bijen en hommels. Het is onze missie om hieraan inspirationele voorbeelden aan te koppelen.

Beperkte aansprakelijkheid

Blije Bijen spant zich in om de inhoud van www.blijebijen.be zo vaak mogelijk te actualiseren en/of aan te vullen. Ondanks deze zorg en aandacht is het mogelijk dat inhoud onvolledig en/of onjuist is. De op www.blijebijen.be aangeboden materialen worden aangeboden zonder enige vorm van garantie of aanspraak op juistheid. Deze materialen kunnen op elk moment wijzigen zonder voorafgaande mededeling van Blije Bijen. In het bijzonder zijn alle prijzen op www.blijebijen.be onder voorbehoud van type- en programmeerfouten. Voor de gevolgen van dergelijke fouten wordt geen aansprakelijkheid aanvaard. Voor op www.blijebijen.be opgenomen hyperlinks naar websites of diensten van derden kan Blije Bijen nimmer aansprakelijkheid aanvaarden. De links worden u ter informatie en voor uw gebruiksgemak aangeboden.

Auteursrechten & copyright

De foto’s van www.blijebijen.be met vermelding © Olivier Foubert en de afbeeldingen zonder © vermelding in de huisstijl van www.blijebijen.be  zijn beschikbaar onder de Creative Commons Naamsvermelding-NietCommercieel-GeenAfgeleideWerken 4.0 Internationaal-licentie.

Creative Commons-Licentie

De copyright en eigendom van andere specifieke foto’s ligt bij de originele auteurs en wordt steeds vermeld onderaan de foto met inbegrip van degelijke attributie naar de originele foto, zoals werd voorgeschreven in de vermelde licentie. De thumbnails in artikels verwijzen naar de originele foto’s met attributie. De meeste foto’s van derden zijn afkomstig van www.flickr.com. Het is de opdracht van derden om na te gaan of de vernoemde licenties bij de foto’s op www. blijebijen.be correct zijn. Bijgevolg  kan Blije bijen niet verantwoordelijk gesteld worden voor het incorrect gebruik en delen van foto’s van auteurs anders dan Olivier Foubert. Voor meer informatie omtrent de inhoud van sommige licenties kan u terecht op de website van CreativeCommons. Voor sommige foto’s werd specifieke toestemming gevraagd aan de auteur. Voor hergebruik van bepaalde foto’s is het daarom raadzaam eerst contact op te nemen via informatie@blijebijen.be.

Alle rechten van intellectuele eigendom betreffende deze materialen liggen bij Blije Bijen, haar licentiegevers en de vermelde bronnen. De teksten op www.blijebijen.be zijn een verzameling van de vermelde bronnen en kennis van het Blijebijen team. De informatie en de documenten die via www.blijebijen.be ter beschikking gesteld worden, mogen niet als authentieke overname van officieel aangenomen teksten worden beschouwd. Alleen de originele brongebonden gelden als authentieke tekst.

 Webdesign

Deze website werd ontworpen, ontwikkelend en technisch uitgewerkt door Stijn Pauwels. De huisstijl met inbegrip van alle logo’s van www.blijebijen.be zijn © Stijn Pauwels.

 

 

Facebooktwitterredditpinterestlinkedintumblrmail
oktober 16th, 2015